Programma voor het seizoen 2021-2022 

Dinsdag 21 september 2021

De eerste clubavond van het nieuwe seizoen wordt weer gehouden in zaal De Eendracht achter de Protestantse kerk aan de Poststraat in Stadskanaal.

Vanaf 19.00 uur is de zaal open en kunt u desgewenst al consumptiebonnen kopen bij onze penningmeester. Vervolgens is er gelegenheid om de kavels van de miniveiling te bezichtigen, dit seizoen ook weer samengesteld door Klaas Jansen.

Na de pauze is er nog een grote clubverloting met fraaie postzegelprijzen t.b.v. de verenigingskas. Binnen de RIVM-richtlijnen kunt u onderling nog ruilen.

Dinsdag 19 oktober 2021

In eerste instantie was het bestuur van plan voor deze avond de clubveiling te houden, maar gezien het verloop van de corona-pandemie is toch maar besloten de veiling door te schuiven naar de

november-bijeenkomst.

Deze avond staat op het programma een beamerlezing met als titel Nieuw Zeeland verzorgd door Henri Apperlo. Uiteraard is er ook deze avond weer de populaire miniveiling met leuke kavels voor elk-wat-wils.

Zaterdag 6 november 2021

Ook weer met het nodige voorbehoud organiseert onze vereniging op zaterdag 6 november weer de grote jaarlijkse RUIL- en VERZAMELBEURS in zaal De Rank naast de Oosterkade kerk bij de Buinermondse brug in Stadskanaal. De handelaren voor deze beurs zijn op dit moment nog niet bekend maar dat zal niet veel afwijken van voorgaande edities.

De openingstijden zijn van 9.30 – 15.00 uur en de toegang is gratis. Op de website van onze vereniging treft u een routekaartje aan met de exacte locatie.

Dinsdag 16 november 2021

Deze avond staat de grote jaarlijkse clubveiling gepland met in totaal 345 kavels met een groot aantal insteekboeken en leuke “snuffel”-dozen. In deze veiling zijn alle topnummers van Nederland aanwezig en tegen zeer lage inzetprijzen. Dus een ideale mogelijkheid om uw verzameling aan te vullen.

Voor de volledigheid vermelden we nog even de gewijzigde aanvangstijd en bezichtiging van de veilingkavels. Reeds vanaf 17.00 uur kunnen de kavels worden bezichtigd tot plm. 19.15 uur. Aanvang van de veiling is om 19.30 uur. Kom zo vroeg mogelijk naar De Eendracht voor bezichtiging van de kavels. Ook zullen deze clubavond nog een aantal veilinglijsten beschikbaar zijn.

Dinsdag 14 december 2021

Ieder clublid weet het zo langzamerhand reeds, op onze december-clubavond gaan we weer met z’n allen gezellig Kerstbingo spelen om hele mooie (vlees)prijzen. Uiteraard zijn uw echtgenoot/echtgenote, vriend/vriendin of partner deze avond van harte welkom.

Vanaf 19.00 uur is de zaal open en kunt u alvast de kavels van de miniveiling bezichtigen. Na de pauze wordt dan de Kerstbingo gehouden.

LET OP!!! – Deze clubavond is nu de 2e dinsdag in december en niet zoals gewoonlijk de 3e dinsdag

Op onze vaste clubavond vieren diverse basisscholen uit Stadskanaal dan hun Kerstfeest in de kerk en dat heeft tot gevolg dat onze clubleden hun auto niet meer kunnen parkeren.