Postzegel Vereniging

De Kanaalstreek

 

PROGRAMMA VOOR HET SEIZOEN 2018 – 2019.

 

 

 

 

Dinsdag 16 april 2019

Bij onze vaste clubbezoekers staat de april-bijeenkomst al jaren bekend als een filatelistisch eindexamen. Deze postzegelquiz zal ook nu weer worden verzorgd door Douwe Jan Dijkstra middels een beamerpresentatie. Uw kennis op postzegelgebied wordt weer getest met leuke vragen en puzzels en voor de winnaars is er een mooie postzegelprijs. Tot slot van deze avond kunt u uw verzameling nog aanvullen met interessante kavels uit de miniveiling en is er nog gelegenheid tot ruilen of zomaar een gezellig praatje onder het genot van een lekkere gehaktbal van Melle Klamer. Allemaal komen dus!

 

Dinsdag 21 mei 2019

 

De laatste clubavond van dit seizoen staat in het teken van evaluatie van het afgelopen seizoen. Mocht u voor het seizoen 2019-2020 nog bepaalde suggesties hebben, het bestuur wil het graag van u horen.

Zoals gebruikelijk, sluiten we deze avond af met een paar spelletjes Bingo om postzegelprijzen en uiteraard volgt nog de door Klaas Jansen verzorgde miniveiling.

 

Het programma is onder voorbehoud samengesteld. Er kunnen eventueel dus nog wijzigingen plaatsvinden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze secretaris de heer H. van der Heide, Hardingstraat 32, 9591 TA Onstwedde tel. 0599-332534 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.